4 dl pasta penne 1 gul lök 250 g champinjoner 600 g kycklingfilé 2 tsk flytande margarin 1-2 dl vatten 1 hönsbuljongtärning 8 soltorkade tomater i olja 1-2 krm cayennepeppar 1-2 krm chilipulver salt peppar 2 dl mini fraiche 5 % sallad, till servering tomat, till servering
Jag bara älskar asiatiskt och vill äta det oftare än vad jag gör. Här hemma så har vi en liten kvartersrestaurang som är så grymma på Thai och det är en njutning att äta där varje gång
Jag har en relativt hög grad av mekanisering i mitt kök så jag gör degen i en degblandare och använder en pastamaskin för att valsa ut degen men alla dessa maskiner kan ersättas med handkraft och en brödkavel
Lägg upp pastan på stora fat och lägg skaldjuren ovanpå. 500 g valfria skaldjur t ex stora räkor, pilgrimsmusslor, calamares, räkor, blåmusslor, hummer, krabba
Jag brukar lite kaxig säga att i en pastatävling i ett matprogram hade jag tagit mig vidare. Pasta är jag grym på nämligen och det har jag Paolo Roberto att tack, eftersom jag gör degen efter hans recept
En lasagne går alltid hem hos oss. Denna gången fick den lite inspiration från Italien. Det finns så mycket gott som man kan laga av köttfärs och här kommer receptet på en italienskt inspirerad lasagne
Koka samtidigt pastavattnet med salt och koka pastan al dente. Blanda ner pastan i grytan och servera gärna rätten “family style” i ett stort härligt fat, Garnera med havskräftor, skalade räkor, persilja och citronklyftor