Jag har fastnat lite i spenaten, det är ju bara så gott och med en 18 månaders i huset känns det tryggt att använda som smaksättning i diverse maträtter
Koka pastan enl förpackningen. Förväll broccolin och den hackade löken i ca 3 minuter. Strimla korven. Häll pastan i en stor ugnsfast form, lägg i korven, broccolin och löken
Börja med att sätt på ugnen på 225 grader. Strimla ner allt utom potatisen i små bitar och bryn dem i hälften av smöret, ha även i olivolja och fond du chefen
Allt i en och samma form är ju väldigt smidiga och oftast väldigt goda. Toppen är ju också att man kan förbereda dom innan och bara skicka in i ugnen när det är dax för middag
Undrar hur många som kommer ihåg eller ens känner till att det finns något som heter Pohlmans låda. Kanske inte alla ens känner till att det finns någon som heter Pohlman men det gör det, John Pohlman född 1935 i Malmö