Gulaschgryta 1. Skär köttet i mindre bitar, ca 3 x 3 cm. Bryn köttet på stark värme i omgångar i en het panna med lite matfett Scan
Lyxig gulaschgryta Gör så här. 1. Putsa köttet och skär det rent från fett, senor och hinnor. Skär det i bitar, ca 3 x 3 cm. Stek köttet i smör i omgångar i het panna Scan
Gulaschgryta Skär köttet i bitar som är 2x2 cm, och bryn dem i en stekpanna med smör. Lägg över i en gryta. Skala och hacka löken och lägg i grytan tillsammans med pressad vitlök, tomater, vatten och buljongtärning Hemmets Journal
Gulaschgryta med Spätzle Grovhacka löken. Fräs löken och köttet. Lägg i kryddorna, tomaterna, buljongtärningen, hackad vitlök och vattnet Matklubben.nu
Mustig köttgryta på högrev Skär köttet i bitar. Skala morötter, palsternacka, lök och kvarta svamparna. Bryn köttet i smöret i en gryta Matklubben.nu