Vegan Spinach PancakesBlanda sedan i mjöl, havregryn, bakpulver och salt. Blanda väl. Spenatplättar är gott, men något jag gör väldigt sällan Hovkonditorn
Fullkornsfrallor med teff (glutenfritt, mjölkfritt, vegan) Frallorna äter jag till frukost med t. Blanda bikarbonaten med torra ingr. Blanda ut jästen i vattnet tillsammans med olja och honung | Food that Loves You!
Vegetarisk sill, glutenfritt vörtbröd och bakad rödkål - en grönare jul För att utvecklas tror jag att det är viktigt att hela tiden utmana sig själv med nya, ibland obekväma, situationer Frida Harju
Glutenfritt havreknäckeBlanda ut jästen i vattnet. Mät upp och blanda alla torra ingredienser och häll ner i vätskan, låt stå 5 min och blanda igen Linda Byström
Nyttigt bananbröd Den kan både ätas till frukost och mellanmål, gärna med nötsmör eller ost på, och den kan ätas som fikabröd eller till efterrätt med någon god vaniljhistoria och bär Bakverket
Bakad banan- och kardemummagröt med fikon och hemmagjort jordnötssmör Mosa under tiden bananen och blanda den med vaniljsocker, kardemumma och salt. Vänd ner i havregrynsblandningenCitroncest -
Bakad havregröt med kanel & russin - 206/337 kcalBlanda alla igredienser och häll i en smord/oljad ramekin. Ingredienser - 1 portion. ca 1 dl havregryn (ca 40g), glutenfria om du vill Deffmat
Choklad gröt med banankräm gömma! Jag kommer ge er dagens frukost i detta inlägg och dagens mellis i nästa ^^. Blanda allt till gröten efter tycke och smak myveggiesandi.blogg.se
Apple pie kaseinvåfflorBlanda samtliga ingredienser med en stavmixer, hetta upp ett våffeljärn med kokosolja (eller gör dem i pannkaksform) och grädda i några minuter matkreation.se