Efterrätt

Efterrätt

  • 5 Recept
Jordgubbstårta

Jordgubbstårta

Ugn 175°. Gräddspritsen ska förberedas minst 5 timmar innan. GRÄDDSPRITS. I en mindre skål. Blanda ut vegegelen med citronsaften
Äppelpaj

Äppelpaj

Varmluftsugn 210°. Vanlig ugn 225°. Skala och skär äpplena i mellanstora tärningar. Blanda socker och kanel för garnering
Banoffee Pie

Banoffee Pie

Ugn 175 grader. Digestivebotten. Smält smöret. Mixa digestivekexen till smulor. Blanda smulor och smör. Tryck ut blandningen i en pajform
Oreodessert med chokladmousse

Oreodessert med chokladmousse

OBS extremt mastig. Chokladmousse. Hacka och smält chokladen. Häll ned 2,5 dl Alpro Cuisine och rör om. Lägg i 1 msk kakao samt 1 msk florsocker
Oreobomber

Oreobomber

Mixa ihop Oreo och Oatly till en slät mix eller med lite smulor i. Rulla smeten till små bollar (nästan omöjligt att göra bollar så blir mer som en smet-klump)