Min fina vän Mats tipsade om den här supergoda coleslawn han gjort (finns här) och efetrsom jag älskar coleslaw OCH senap så svängde jag ihop den en kväll förra veckan
Tillsätt övriga ingredienser och låt småputtra i några minuter. 4Ingredienser4 dl2 vitlöksklyftor1 msk olivolja400 g körsbärstomater (konserv)1 tsk mörk balsamvinäger½ msk honung1 tsk torkad oreganosalt och pepparInstruktionerFinhacka vitlöken och fräs i oljan
Så skönt att få komma i gång och beta av jobb i lugn och ro innan husets yngre tjejer vaknar. Nu är mailkorgen tom och jag har hunnit med en massa annat som jag skjutit på
Energin är tillbaka och även om jag har häcken full just nu så känner jag mig lugn. Mobilen stängs av, likaså mailen – är det något som jag blir stressad av när jag har mycket över mig så är det att ständigt bli störd och avbruten