Provade en ny pastarätt häromdagen som blev otroligt god så jag måste dela med mig av receptet. OBS, läs igenom hela receptet innan du börjar så du kan planera väl beroende på vad för typ av ugn och stekmöjligheter du har
Frittata är en italiensk klassiker som liknar en omelett. Skillnaden mellan en omelett och en frittata är sättet man serverar dem pâ - omeletten serveras vanligen vikt medan frittatan serveras öppen
Gratäng är gott och går att variera med olika grönsaker. Jag har gjort gratäng på vitkål, som är så otroligt god, blomkål-broccoligratäng, aubergine-fetagratäng tidigare
Istället för Prinskorv med Stuvad spenat Jag har alltid varit väldigt förtjust i spenatstuvning, men idag hade jag en bit zucchini att förbarma mig över
Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
Meat-free Monday igen och vegetariskt blir ju mer och mer populärt överallt. Det är verkligen en stark trend, vilket man kan förstå då det är bra både för miljön och för plånboken
En enkel och lättlagad pasta i tomatsås med grädde och ost. Denna rätt lagar jag de dagar jag vill servera middag snabbt utan att stå för länge i köket
Så till en ny. kompott till ”veckans matlåda”. Jag har ju som sagt börjat med veckans matlåda. och kommer framöver att leka fram en ny smaksättare till den annars tråkiga
Det går sådär med vegankosten. Mejeriprodukter är knappast något problem att utesluta. Trots allt har jag vant mig av vid dem sedan jag radikalt ändrade min kost, för snart femton år sedan