Milda.se

Stek som en kock

Med nya Milda Kockens Val kan du också enkelt använda kockarnas knep för att lyckas med stekningen, varje gång. För att du ska kunna öva så har vi tagit fram några nya läckra recept som du hittar här nedanför.

Biff med bearniesesås och klyftpotatis

salt & malen svartpeppar. salt & malen svartpeppar. 2 msk Milda Kockens val. 2 msk flytande Milda Kockens val. 2½ dl flytande Milda Kockens val
Viltgryta med Västerbottenpotatis

Viltgryta med Västerbottenpotatis

Stek sedan det rökta sidfläsket och löken tillsammans med champinjoner och morötter. Bryn grytbitarna i Kockens val runt om
Olivpannbiffar med morotssallad

Olivpannbiffar med morotssallad

Steklökengyllenbrun. Lägg morötterna i en ugnsform, pensla med smält Kockens val och krydda med salt och peppar
Stekt lax med bulgursallad

Stekt lax med bulgursallad

Värm Milda Kockens val i en tjockbottnad kastrull, stek vitlök, lök, chili och saffran utan att det tar färg
Majssoppa med kyckling och lime

Majssoppa med kyckling och lime

Börja med bryna kycklingen i en het panna med Milda Kockens val. Lägga kycklingenen plåt och sätt in den i ugnen för att avsluta tillagningen
Sallad med rostade grönsaker

Sallad med rostade grönsaker

Medans köttet steker och vilar kan du lägga in sparrisen och broccolin i ugnen. När den är klar, blanda den med lite Milda Kockens val och låt den svalna
Snabb tonfisksallad

Snabb tonfisksallad

Stekden då i lite Milda Kockens val. Koka fettuccinin med Fond du chef grönsak och blanda sedan allt i en bunke
Stekt biff med tomatsallad & potatisklyftor

Stekt biff med tomatsallad & potatisklyftor

Använd en sked och ös köttet med Milda Kockens val under stekningen. Lägg potatisklyftorna på en plåt och blanda med Milda Kockens val, salt, peppar och timjan
Stekt torsk med ljummen primörsallad

Stekt torsk med ljummen primörsallad

Värm Milda Kockens val i enstekpanna riktigt varm. Lägg Milda Kockens val i en kastrull och hetta upp tills den får en nötbrun gyllene färg