Om du använder en mindre panna blir pannkakorna mindre och tårtan högre. Låt pannkakorna svalna helt. Rör ner 2 msk Milda Culinesse i smeten så går det lättare att grädda pannkakorna
Skala äpplena, kärna ur dem och skär i tunna, tunna klyftor. Sätt ugnen på 225°C. Blanda mjöl och salt. Tillsätt hälften av mjölken och vispa till en jämn smet
Vänd pannkakorna när smeten stelnat och färgen på pannkakorna är gulbruna. Fyll pannkakorna med äppelkompotten och servera med vaniljglass, tex Carte d´Or Vanilj
Vänd pannkakorna när smeten stelnat och färgen på pannkakorna är gulbruna. Servera pannkakorna med hallon, hallonsås, hasselnötter, nougat och mandelmassa
Vänd pannkakorna när smeten stelnat och färgen på pannkakorna är gulbruna. Smula sönder havregrynen lite med handen och blanda med mjöl och salt i en bunke
Vänd pannkakorna när smeten stelnat och de fått fin färg. Börja med kolasåsen. Blanda margarin, farinsocker, sirap och Milda visp i en gryta och värm upp under omrörning tills sockret är helt upplöst