Sätt ugnen på 175°C. Blanda ihop vetemjöl, grahamsmjöl, salt, oregano och bakpulver i en bunke. Vispa i en annan bunke ihop ägg, flytande Milda och filmjölk
Tårtbottnen. Sätt ugnen på 160°C. Smörj och mjöla en rund bakform med avtagbara kanter (26 cm). Vispa margarinet och sockret tills det är vitt och poröst med elvisp
Skär bort skalet från grapefrukten med en vasskniv. Håll grapefrukten i ena handen över en skål. Skär ut skinnfria klyftor ner i skålen, där samlas också fruktsaften som rinner ut
Värm mjölken fingervarm, 37°C. Smula ner jästen i en degbunke som rymmer ca 3 liter. Häll över lite av den ljumna degvätskan och rör tills jästen löst sig helt
Sätt ugnen på 160°C. Smörj och mjöla en rund bakform med avtagbara kanter (26 cm). Vispa margarinet och sockret tills det är vitt och poröst med elvisp