Nu ska ni få recept på världens godaste och superenkla pizzabullar (enligt mig) med hemmagjord deg dessutom och en god fyllning som man kan variera i mängder om man vill de
Panpizza med skinka. Vi toppade pizzan med hemgjord tomatsås, ost och skinka. Pizzasås. Kavla ut degen till 2 eller 1 pizza i samma form som formarna och lägg i
Tvärtemot vad många tror ska pizzasås faktiskt vara ganska tunn och blaskig. Ta gärna fram såsen i rumstemperatur någon timme innan pizzan bakas, då minskar risken för degig pizza
Häromveckan hade jag pizzareportage i tidningarna jag skriver för, och innan jag lägger ut krönikan tänkte jag lägga ut pizzadegen och tomatsåsen i ett eget inlägg här, som är enkelt att länka till i framtiden när man hittar på nya recept på pizza framöver
En perfekt krispig och god pizzadeg. Hemligheten är den långa jästiden. Det går att bara jäsa en timme och sen kavla ut den, men att jäsa den länge i kylen gör stor skillnad
Egen pizzadeg är inte speciellt svårt att göra, även om det självklart är bekvämast att köpa färdig. Jag gillar att förgrädda min pizzabotten innan jag lägger på fyllningen, men det är en smaksak
Igår gjorde vi som många andra i landet, vi åt pizza. Förslag att fylla pizzan med. Ringla över olivolja över tomatsåsen innan du fyller pizzan, det ger en god, krispig smak