Henriks perfekta kräftlag 1. Kontrollera att alla kräftorna är levande. Det brukar inte vara något problem, men om du är osäker, kan du sträcka ut stjärten och knacka på skalet MatHem
Västerbottenpaj mini vetemjöl. 1dinkelmjöl. 1sesamfrön+1/2 dl till garnering. 1kallt smör, i bitar. 1salt. 1crème fraiche. 1kallt vatten Svt
Mat och tillbehör till godaste kräftskivan Ingredienser. 13 stora vitlöksklyftor. 1 tsk äppelcidervinäger. 1 msk olivolja. 2 dl crème fraîche. 1 dl majonnäs metromode.se
Kokta kräftor Mät upp ingredienser till kräftlagen - vatten, salt, socker (eller honung) och ca 8 dillkronor samt anis (eller hackad fänkål) och öl - i en stor kastrull med lock receptfavoriter.se
Kräftlag Koka dem någon halvminut tills de skiftat färg till röda sedan för du över dem till den riktiga kräftlagen efter hand receptfavoriter.se