Äggvitan bör stå i rumstemperatur i ett dygn innan man bakar. Sen får det inte vara några klumpar i smeten, så bäst är att sikta florsockret och använda färdigt mandelmjöl
"Lindas bakskola" (Tidningen Hembakat) levererar varje gång. ) Enkelt och bra recept. Jag följde Lindas tips att skära kakan i rutor innan frosingen lades på, vilket gjorde det betydligt mindre kladdigt när kakan slutligen skulle läggas på serveringsfatet
1. Smula kexen fint och blanda med kokos. Smält smöret och rör ner det. 2. Knäpp fast ett bakplåtspapper i bottnen på en form med löstagbar kant (24 cm i diameter)
Ugn 225º. Fyllningen. Häll ananas med spad i en skål. Klipp aprikoserna i mindre bitar. Blanda ner dem i ananasen och låt dem svälla ett par timmar (ca 2 timmar)
Vi testade en ny slags jordgubbspaj häromdagen som kallas "Krämig jordgubbspaj". Jag är lite mer för vanliga pajer med smuldeg och vaniljsås men vissa kan nog tycka den här är jättegod
Godaste chokladsåsen. 29 juli 2015, 23. 50. Den här bilden var inte lätt att ta kan jag lova. alldeles kokhet sås i en kanna utan öra och en liten hjälpreda som tyckte att jag skulle skynda innan han fick blåsor i handen
200 g smör rumstemperatur. 200 g smör rumstemperatur. Det finns mycket gott att fylla en tårta med. Jag ser på fyllningar som en överraskning, man ser vilken tårta man blir bjuden på men vad som döljer sig under ytan, det är jag alltid nyfiken på
Vill du ha en exotisk tårta med söt och frisk fyllning och pampig garnering ska du prova denna. Täckt med vispad grädde med lite vanilj och dekorerad med rostade kokoschips, söta kiwis, ananasklyftor och ananasstjälk i mitten imponerar du stort