Det vart ingen överraskning att maken som älskar allt med kokos även älskade dessa men de gick även hem hos mig som inte är en så stor beundrare av vanliga bounty som man kan hitta i godishyllan
Ischoklad är väl det julgodiset som blir allra godast genom att göra det nyttigt. Byt det ohälsosamma kokosfettet i silverförpackning mot ekologisk kallpressad kokosolja och ersätt blockchokladen mot riktig 70% mörk choklad
Så här gör du. 30 minuter. Koka upp vispgrädde, sirap och socker i en ganska stor kastrull. Sänk till medelvärme när smeten har kokat upp, och låt sjuda tills knäcken har nått 122°C eller håller för starkt kulprov
Dessutom känns det bra med godis som man vet vad som är i dom. Jag testade att göra egen teaterkonfekt och jag fattar inte att jag inte har gjort dessa tidigare
En klassisk chokladkola. Recpetet kommer från hemsidan recepten. se. Blanda 3 dl vispgrädde, 50 g smör (skuret i mindre bitar), 3 dl strösocker, 1,5 dl ljus sirap, 0,5 dl kakao och 1,5 msk vaniljsocker i en tjockbottnad gryta
Gillar du julgodis och dessutom choklad och saltlakrits. – då är detta godis något för dig. Man blir ganska nöjd fort, i alla fall i mitt tycke då de är ganska mäktiga att äta