Vad passar bättre än en god och värmande soppa dessa ruggiga novemberdagar. Den här soppan är en gammal favorit hos oss, den är så enkel att göra och smakar underbart gott
Jag tror att nästan alla jag känner har fått smaka denna förrätt. Den har liksom blivit min bjudfavorit eftersom alla har gillat den (om man gillar ingredienserna förståss) och den är inte svår att göra heller
På bilden ser ni en enkel pasta med räkor som är kryddad med bland annat vitlök och citronpeppar. Det har ju blivit många bakverk på bloggen den senaste tiden, jag har hur mycket som helst som jag vill fylla på här i receptarkivet och idag tyckte jag att det var dags för en maträtt
Ofta på fredagar brukar det bli tacos för vår del, men för omväxlings skull gjorde vi tortillas. Killarna var ute på annat, så det var bara Stella och jag som åt
Kesolasagne- Lasagne med keso i. Jag har länge tänkt att testa en vegetarisk lasagne med keso i. Men med tanke på barnens skeptisk har jag inte kommit till skott
Krämig och underbart god pasta med champinjonsås, serveras med parmesanost och ruccola. Åh så läckert. Att man enkelt slänger ihop rätten gör inte saken sämre
För 2 personer 100 g Tagliatelle 300 g Kycklingfilé Flytande Margarin Kokosolja eller vanlig olja Salt Peppar Vitlök Persilja eller andra kryddor efter smak och fantasi Halv gul lök 125 g champinjoner Halv Apelsin + Rivet apelsinskal 1
Koka pastan och låt den rinna av. Pesto. Klipp av basilikabladen. Spara några till garnering. Mixa basilika, parmesanost, pinjekärnor, vitlök, olja och pastakokvatten till en jämn massa
Kom hem igår efter jobbresan och var superhungrig. Som vanligt när Maken och Sonen varit hemma själva så finns det ett överflöd av urdruckna oboyglas och en tom kyl att vänta i köket