God vegetarisk lasagne som jag komponerade ihop utifrån vad som fanns hemma. Perfekt om man har grönsaker som börjar bli dåliga, släng ner dem i en lasagne och vips så har du en smarrig middag
Lasagne är en hejdundrandes middagsrätt. Det går att variera med olika sorters kött eller vegetarisk fyllning och smaksätta med svamp, örter eller andra roligt kryddor
I somras på båtsemestern svängde jag ihop det här receptet och det blev så otroligt gott. Jag har gjort den flera gånger sedan dess, både som pastasås och som lasagne och det har blivit en av familjens favoriträtter
Så var den köttfria månaden här igen. När det kommer till vegetariska rätter är grytor min absoluta favorit då det är enkelt att göra samtidigt som det går att variera på så många sätt
Och nu tog denna sommarens semester slut. Vi har haft en toppenvecka då vi varit på bröllop, myst på landet och firat bröllopsdag på spahotell i Sundsvall
Gör så här. Kryddpasta. Hacka vitlök, riv ingefära, finhacka chili och grovhacka koriander. Hetta upp oljan i en kastrull och fräs alla ingredienserna (utom koriander) på försiktig värme i ca 5 min
Ikväll ska vi ha MBT hos Johanna med tema Yotam Ottolenghi (. ) och jag längtar redan. Vi har ju lagat en hel del av hans recept den senaste tiden, bland annat den här vegetariska paellan som är så otroligt god