Skiva champinjoner och fördela över peston, dela cocktailtomaterna och fördela i formen. 4 kycklingfiléer2 buffelmozzarella 2 dl grädde1 zucchini 6 färska champinjoner6 cocktailtomater Salt, svartpeppar Snabb pesto (mixa med mixerstav
350 gram lövbiff 1-2 morötter 10 cm purjolök 1 gul paprika 1 paket äggnudlar ( 250 g torra) 1 burk strimlade bambuskott 1 burk minimajs 4 tomater 3 stora champinjoner Marinad. Blanda samman alla ingredienser till marinaden i en skål Skär lövbiffen i tunna strimlor och lägg dem i marinaden ca 30 minuter Skala och skär moroten i tunna skivor Strimla upp övriga grönsaker i lagoma bitar Koka upp vatten till nudlarna Koka nudlarna enligt tid på förpackningen Häll av vattnet och ringla på lite olja så att inte nudlarna ska klibba Stek köttet på hög värme med all marinad Släng i morötter, lök, bambuskott och champinjoner Låt allt bli lite mjukt Tillsätt nudlar, paprika och tomater Låt allt bli varmt och krydda på mer om det behövs 350 gram lövbiff 1-2 morötter 10 cm purjolök 1 gul paprika
Blanda räkorna med olivolja och krydda med salt och peppar. Stek dem sedan i en het torr stekpanna. Passa så de inte steker för länge, då blir de torra och gummiaktiga
Mixa till en slät massa i en matberedare tillsammans med hackad persilja och koriander. 1 kvarn eller matberedare. Redskap1 kvarn eller matberedare 1 djup kastrull för fritering eller en fritös hålslev eller sil
Skölj kikärterna och låt dem rinna av. Skala och hacka löken. Mixa kikärter, lök, vitlök, spiskummin, salt, persilja, harissa, majsstärkelse och 1 msk smör-&rapsolja