Grillat

Grillat

  • 46 Recept
Picklad rödlök

Picklad rödlök

Här har det grillats för fullt till middag och nu tänkte jag att ni skulle få ett litet recept på ett gott tillbehör till maten/salladen
Kyckling med apelsin och chili

Kyckling med apelsin och chili

Salta kycklingfiléerna och bryn dem på båda sidor i smör i en stekpanna. Tvätta och skala apelsin och lime med potatisskalare
Tommy Myllymäkis saftiga cheeseburgare

Tommy Myllymäkis saftiga cheeseburgare

Börja med majonnäsen, blanda ner äggulan, senapen och vinägern i en bunke. Tillsätt matoljan i en tunn stråle medan du vispar hela tiden
Dubbel cheeseburgare med jalapeño

Dubbel cheeseburgare med jalapeño

600 g nötfärs gärna av högrev. 11 tsk salt. 11 krm svartpeppar. 1Arla® Smör-&rapsolja. 18 skivor Kvibille® cheddar
Souvlaki- Grekiska kycklingspett

Souvlaki- Grekiska kycklingspett

Grekiska kycklingspett är så läckra att slänga upp på grillen i sommar. Marinera gärna kycklingen dagen innan, då går det snabbt att grilla dem dagen efter och kycklingen blir desto godaste om den får marineras några timmer i kylen
Grillad röding

Grillad röding

Skölj fisken i kallt vatten och torka av den. Skär några sneda snitt i skinnet. Salta och peppra samt gnid in med kryddor
KYCKLINGSPETT OCH ETT ROSA VINTIPS

KYCKLINGSPETT OCH ETT ROSA VINTIPS

Jag vet att alla pratar om vädret nu, men kan man göra annat. Jag behöver inte ha 25 grader men gärna 18-20 grader och ljumma vindar
Grekiska grillspett i baguette

Grekiska grillspett i baguette

Gjorde en god grillmiddag under vår husvagnssemester i Piteå. Hade förberett kryddblandningen och ugnsrostat paprikorna hemma
Den møreste flæskesteg – low & Slow

Den møreste flæskesteg – low & Slow

Gnid flæskestegen med olivenoliev salt og peber (evt andet krydderi efter lyst). Flæk lauerbær bladene på langs og placer stykkerne fordelt rundt mellem sværene
Lax och jätteräkor

Lax och jätteräkor

Lax tillsammans med jätteräkor är en perfekt kombination. Lägger du dessutom till lite fina rökspån är du mycket nära den perfekta matupplevelsen