20-23 ark vårrulledeg, ca 12 x 12 cm 50 g glasnudlar, tunna 250 g kycklingfärs olja, till stekning 150 g vitkål, strimlad 150 g morot, riven 1 klyfta vitlök, stor riven 1 röd chilifrukt, finhackad 1 msk färsk ingefära, riven 1,5-2 msk ostronsås 2 msk japansk soja rapsolja, till stekning/fritering av vårrullarna salt svartpeppar, nymalen
2014-10-19 @ 20. 41 /. Fisk och skaldjur /. Sallader & grönsaker /. Vietnamesisk nudelsallad med räkor. Ok, den är kanske inte till 100% vientamesisk den här salladen, men iaf inspirerad av det vietnamesiska köket
2 dl basmatiris. Foto. Theres Lundén. I våra trädgårdar växer alltid minst en vinranka. I skogsträdgården är det för vindruvornas skull, men i tillsammansodlingen är det för vindolmarnas skull