Lägg i botten på pajskalet. Servera pajen med sallad och pepparrotssås. Ta upp pajdegen och tryck ut den i en pajform, ca 23 cm i diameter. Täck pajdegen med plast och ställ in i kylen, ca 30 minuter. Nagga degen med en gaffel och förgrädda pajskalet i mitten av ugnen, ca 10 minuter. Grädda pajen i nedre delen av ugnen, ca 25 minuter
Plankfilé skulle jag vilja kalla det här. Jag blev sugen på att använda planka när jag läste senaste numret av Allt om Mat där de har med retrorätter som plankstek, räkcocktail och marängsviss
Gott med paj. Idag ska ni få ytterligare ett recept på en paj jag gjorde i fredags. Pajdeg. Ovanpå pajen. Dela de små champinjonerna och blanda i innan du fyller pajskalet med fyllningen
Blanda ihop ingredienserna till pajdegen och tryck ut den i en pajform. kan du blanda rökt skinka, bacon eller kräftstjärtar i smeten så blir det en ost/skink- eller ost/kräftpaj med lite mer skarp smak av ost