Det här är en variant på vår knäckiga äppelpaj på kanel och om kanelen är klassisk i äppelsmaksamanhang så är kardemumman mer mogen, kryddig och komplex i doft och smak
Lägg den rivna zucchinin och löken i mitt på kökshandduk, vrid ur den hårt så att vätskan rinner av. Lägg zucchini-lökblandning, mjöl, ost, mynta, persilja, muskot, ströbröd, ägg, salt och peppar i en stor bunke
Tärna gorgonzola. Koka pastan enligt anvisningar på paketet. Värm haricots verts i en kastrull. Låt pastan rinna av, rör ner Milda flytande margarin, gorgonzola och färskriven parmesan i den heta pastan
Sätt ugnen på 160°C. Smörj en form ca 20 x 20 cm. Blanda ner vetemjöl, kakao och bakpulver i en bunke. Smält chokladen i vattenbad alternativt i mikrovågsugnen
Osäker på om jag ska lägga upp matrecept eller om jag bara ska lägga upp bakning. I vilket fall som helst bad min pappa om detta recept så du kan jag lika gärna lägga det på bloggen