En lite annorlunda variant på pytt i panna men lika god. 2 port1 stor sötpotatis2 morötter1 palsternacka1 gul lökett pkt tärnad baconsalt & pepparev babyspenatolja till stekning2 ägg, stekta Skala och tärna potatis, morötter och palsternacka i små tärningar
Idag lägger vi ännu en biff/burgare i skafferiet under kategorin vegetariskt, det är ju nästan så man skulle kunna tro att vi helt gått över till vegetariska biffar men ack nej - så är icke fallet
Den här rökiga vitkålsgrytan med kidneybönor blev en positiv överraskning för mina smaklökar. Jag trodde faktiskt inte att jag skulle tycka att grytan var så god som jag gjorde, på grund av att den innehåller liquid smoke, ett livsmedel som jag tidigare haft ganska svårt för
Ingredienser Portioner. 4 4 port ris (eller annat gryn) 1 gul lök 380 g kikärter 400 ml kokosmjölk 4 tomater Att ha hemma 1 msk olja 1 msk curry 1 tsk spiskummin 1 vitlöksklyfta 1/2 msk majsstärkelse salt svartpeppar Lägg till i inköpslistan
Sås. Låt yoghurten rinna av (ju längre ju godare). Hacka/pressa i vitlöken, hacka örterna och chilin. Blanda runt i yoghurten, drissla på lite olivolja
Här kommer en jättegod lasagne från boken ”maten är min medicin” som jag varmt kan rekommendera. Hela den kokboken är väldigt inspirerande och när i helgen en kompis var över på middag bjöd jag på två rätter från denna