Pizza

Pizza

Napolitansk pizzadeg

Napolitansk pizzadeg

Ingredienser Portioner. 4 Deg 4 g färsk jäst (4 g motsvarar ca 1 tsk färsk jäst) 700 g vetemjöl (1 dl motsvarar ca 60 g) 5 dl vatten (1 dl motsvarar 100 g) 2 tsk salt (1 tsk motsvarar ca 8 g) 2 msk olivolja (1 msk motsvarar 15 g) Till jäsning olivolja Lägg till i inköpslistan
Deep dish pizza

Deep dish pizza

Deep dish pizza är en kanongod, lite annorlunda, pizza som gräddas i en form istället för på en plåt
Krämig pizzasallad

Krämig pizzasallad

Idag bjuder jag på en krämig pizzasallad som är god till pizza, piroger, grillat och allt vad man nu kan tänka sig
Se & gör: Lisas bästa pizzadeg

Se & gör: Lisas bästa pizzadeg

Poolish. Kontrollera att vattnets temperatur är 28 grader. Lös upp jästen i vattnet och vispa in mjölet till en slät smet
Pizza och pizzadeg från himmelriket

Pizza och pizzadeg från himmelriket

Vi äter inte pizza ofta i vår familj, framför allt inte köpepizza. Ojojoj, den här pizzadegen är så in i Norden god
Pizza

Pizza

Sagt och gjort blev det hemmapizza på bakstenarna. När vi gör pizza i vanliga fall görs den med zucchini, svamp, rödlök och toppas med parmaskinka/lantsalami, ruccola och fikon när den kommit ur ugnen