Kavla ut degen på en träskärbräda och platta sedan ut den i en pajform. Var noga med att också nagga pajen runt om i vinkeln där botten går över till kant – här reser den sig ofta och drar ner pajen
pajskalet. Smaklig måltid// Annica Pajdeg. Blanda samman pajdegen, låt vila 30 min i kylskåp. Tryck ut pajdegen i en pajform ca 23 cm i diameter. 2 ½ dl matlagningsgrädde+svamspad
Lägg solrosfrön och soltorkade tomater i en mixer och mixa tills massan klumpar ihop sig. Pajskal. Lägg hackade valnötter, soltorkade tomater, ruccola och purjo i en skål och rör om tills smeten är väl blandad
Hacka soltorkade tomater. Knåda inte pajdegen mer än att det blir en deg. Tryck ut pajdegen i smörad pajform eller kavla ut på mjölat bakbord och klä formen med pajdegen
Kalori Innehåll hela pajen. Nedan recept härstammar från pärmen som jag fått låna av min goa vän Annelie - tyckte att pajdegen blev skitbra så den kommer jag att använda flera gånger
Häll över fyllningen i pajskalet. Ta ut pajen ur ugnen och servera med nachos. Tryck ut pajdegen i pajformen, nagga med en gaffel och förgrädda skalet i ca 5 minuter. Grädda pajen i ugnen i ca 20 minuter eller tills osten fått fin färg. 1 pajdeg. 1 pajdeg 500 g köttfärs 1 gul lök 1 förp tacokrydda 1 paprika ca 150 g majs 2 dl crème fraîche 150 g ost, riven
4 2 förp kikärter (à 390 g) 150 g vitost i bit (20%) 200 g färsk spenat 250 g pajdeg 6 ägg Att ha hemma 1 msk olja 4 dl mjölk 1/2 tsk salt 2 krm peppar Lägg till i inköpslistan