Baka

  • 10 Recept
Löjromspizza

Löjromspizza

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Pizza 400 gram pizzadeg surdeg 1 dl crème fraiche 75 gram parmesanost Topping 1 st röd lök 1 kruka(or) färsk gräslök 1 dl crème fraiche 80 gram löjrom 1 st citron(er) 1 krm svartpeppar 1 krm flingsalt Köp receptet
Naan bröd indiska bröd

Naan bröd indiska bröd

Baka bröden i ca 3-4 minuter på varje sida i stekpanna. 1 pkt torrjäst eller ett paket vanlig jäst, 50 gram
Libabröd

Libabröd

Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port 13 port 14 port 15 port 16 port 17 port 18 port 19 port 20 port 21 port 22 port 23 port 24 port 25 port 26 port 27 port 28 port 29 port 30 port 500 g Vetemjöl 6 g Torrjäst (2 tsk) 1 tsk salt 1/2 tsk Strösocker 4 dl vatten (ev
Pizzadeg på Tipo 00 mjöl

Pizzadeg på Tipo 00 mjöl

Baka ut 2/4 stycken runda pizzor. Kalljäs i 1-3 dygn (går med något kortare tid). Väg ingredienserna på en våg
Franskbröd

Franskbröd

800 g (ca 1,4 l) Kungsörnen Vetemjöl Special. 50 g (1 pkt) jäst. 1,5 tsk salt. 25 g smör eller margarin, rumsvarmt
LCHF-vänligt vitlöksbröd

LCHF-vänligt vitlöksbröd

  2,50 deciliter Färdigriven mozzarellaost.   1,25 deciliter Mandelmjöl.   2 msk Färskost.   1 msk Vitlökspulver