Hur har helgen varit. Jag har haft fullt upp med jobb och lite annat bestyr omkring mig så först nu sätter jag mig ner vid datorn denna söndagskväll och tömmer kameran
Har man tillgång till färsk, bra fisk blir det såklart ÄNNU godare. Jag var ganska skeptisk mot att gratinera fisk med ost, men där hade jag fel - det blev perfekt
Idag delar jag med mig av ett riktigt grymt fiskrecept, som min kollega bjöd på för ett tag sedan. Fisk gräddas under krämig hummersås och smakade riktigt bra
En lyxigare form av fiskgratäng helt enkelt. 1 fiskbuljongtärning. Häll såsen över fisken och tillaga i 200 grader ca 20 min eller tills fisken är klar (kolla med gaffel) och rätten fått fin färg. 1 fiskbuljongtärning
Salt och peppra på fisken. Ingredienser för 2 personerca 300 g spättafiléSaltVitpepparFyllning½ dl kräftost1 msk dillSås3 dl matlagningsgrädde½ dl kräftost1 fiskbuljongtärning2 msk dill2 msk citronSaltVitpepparGarnering1½ dl skalade räkorDillCitronGör så härSätt ugnen på 200 grader. Slå såsen runt fisken och ställ in i mitten av ugnen ca 20-25 minuter. 1 fiskbuljongtärning
Salta och peppra fisken. Ta ut formen och häll av fiskspadet i en bunke. Blanda mjukost, creme fraiche, morot, citronskal och crabstick tillsammans med fiskspadet, smaka ev