Första kvällen här i stugan på Gotland gjorde jag riktigt god bruschetta som tilltugg. Enkelt, gott och lätt att fixa även till ett större sällskap som tex en förrätt
Torsdag i dag och vi tänkte bjuda er på lite goda tilltugg och en god höstig drink att dricka till tilltuggen, kanske något att inspireras av inför kommande helg
Nu är det dags för veckans receptutmaning för mig och Jenny´s matblogg igen. Vi hade planerat ”påsktema” så redan förra veckan var jag inne på röda korset i Borgholm och letade rekvisita, som till synes inte syns så värst mycket på bild här ändå
Pane carasau eller Pane da musica är ännu ett lätt tilltugg du kan göra av pizzadeg. Bjud den till en välkomstdrink eller som tillbehör på ett buffébord
Fördela ut det lufttorkade köttet som blommor i en ugnstålig form med små koppar. Tänk på att botten måste vara platt så att tulpanerna kan stå upp själva
Ingredienser Portioner. 6 2 dl handskalade räkor 3 msk aioli 2 msk hackad gräslök 1 tsk vitvinsvinäger salt och peppar efter smak 6 st rågcrostini med havssalt och olivolja Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Påskvecka på intåg och jag kan verkligen inte fatta att vi redan är där. Vart tar tiden vägen. Trädknoppar tittar fram och i rabatterna skjuter det fart