5 st citron (rivet skal av) ca 1 mskpressad citron ca 0. 5 tsksalt citronpeppar efter behag. 5 st citron (rivet skal av) ca 1 mskpressad citron. 5 tsksalt citronpeppar efter behag
SweetSunday. Igår var vi bjudna till Erica på födelsedagslunch. Det var sushi i mängder, en gryta med friterad abborre i sötsursås, vårrullar och efterrätter
Rör ihop allt i en stor kanna. Servera omgående tillsammans med limeklyftor. 4 flaskor Kung Markatta Ingefärsdricka 3 msk Kung Markatta Pressad Lime 1/2 tsknystött kardemumma en nypa saltisbitar
Skär kycklingen i bitar. Skär paprikan och löken i bitar. Bryn kycklingen i olja i en wok- eller teflonpanna, kycklingen ska inte bli brun, bara vit hela vägen igenom
För några år sedan gjorde jag svartvinbärssylt för första gången. Jag var då ganskaskeptisk till om den verkligen skulle bli god (jag är nämligen inte särskiltförtjust i att äta svarta vinbär bara som de är)
Skölj rabarbern och skala den om det behövs. Häll upp på rena burkar och sätt på locket. ost. Skär den i 1 cm breda bitar och koka upp tillsammans med vattnet. Rör i syltsocker och koka upp under omrörning i 3–5 minuter. 1 kg syltsocker
Blanda 1 dl majonnäs 1 dl creme fraiche 2 mskchilisås 1 tsk tomatpuré Krydda med några droppar tabasco, smaka av med salt och peppar. - Läs hela inlägget här 1 dl majonnäs. 2 mskchilisås. 1 tsk tomatpuré
Hemmagjord tacokrydda fri från glutamat och socker. Super god och enkel att göra. Gör såhär. Lämna utrymme i burken så du kan skaka runt kryddorna då och då