Ingredienser Portioner. 6 Oxfilé med gorgonzolatäcke 1 1/2 kg oxfilé 1 tsk salt 2 krm peppar 1 msk smör eller margarin 300 g haricots verts 3 msk finhackad schalottenlök 2 msk balsamicovinäger ca 200 g gorgonzola Sås 150 g gorgonzola 3 dl grädde 1 msk konc kycklingfond Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Köttfärs. Västerbottenbiffar. Godmorgon onsdag. Idag sägs det att min älskade sol ska göra ett litet återtåg efter två ganska mulna och lite regninga dagar, så nu håller jag alla tummar jag bara har för att det blir så
Marinera köttet i vinet om du vill. Torka av köttet och salta och peppra rikligt runt om. Lägg i lök, vitlök, morot, bacon och lagerblad runt om köttet och låt det även få lite färg
Stek Filén i ugnen på 175 grader tills innertemeraturen på köttet når 65 grader, ca 20 min. Skär köttet i 2 cm tjocka skivor & lägg efter varandra i formen. 1 st köttbuljongtärning