Stek kycklingen i ugn om den inte är färdiggrillad och stek champinjonerna i lite smör/olja i panna. Blanda grädden och kryddan (efter smak) och häll sedan grädden + champinjonerna över den nästan färdiga kycklingen och ställ sedan in i ugnen i 200 grader ca 10 minuter
Denna vecka har jag haft fullt upp med annat och har inte haft så mycket tid för att blogga. Ikväll ska vi ut och äta på en av mina favorit restauranger
En supertrevlig klassiker hemma var mammas kalasbiffar, lite festligare än normalt men ändå lätt att laga, gott till ett fåtal men även bra att göra till många för det är så otroligt mycket mindre pill än med exempelvis köttbullar eller pannbiffar
Mina recept är inte komplicerade eller flashiga utan jag gör oftast husmanskost, kanske med någon rolig tvist eller uppdatering som gör maten lite roligare
Bland det mest omtyckta i kategorin husmanskost enligt många av er och jag instämmer (lite grann). Idag på jobbet serverade jag rimmad, kokt torskrygg med äggsås