Jag är ju Buzzador vilket innebär att jag ibland får hem nya produkter för att testa och blogga om, den här gången blev det extra lätt eftersom jag redan stått och vridit och vänt på Arlas syrade grädde – det låter liksom för intressant för att missa
Tillagning. Soppa. 1. Skölj blomkålen och dela i mindre buketter. Lägg 4 buketter åt sidan till toppingen. 2. Skala och skär morötter, vitlök och ingefära i mindre bitar
Ni vet Pinocchiotårta. Glömmingtårta. Brittatårta. Ja, kalla den vad ni vill. Men oftast gör man den i långpanna, delar den på mitten och fyller med grädde och bär och bjuder på när det är stora kalas på gång
Så här gör du. 60 minuter. Sätt ugnen på 150 grader och förbered en plåt med bakplåtspapper. Rör ihop alla ingredienserna och tillsätt sedan 2 dl kokande vatten och vänd runt och häll ut på bakplåtspappret