Efterrätter

Efterrätter

  • 18 Recept
Halloncoulis med vit chokladglass

Halloncoulis med vit chokladglass

Vit chokladglass200 g vit choklad (Marabou) 2,5 dl vispgrädde 0,5 burk kondenserad mjölk sötad 1 msk vaniljsocker
Lakrits- och halloncoupe

Lakrits- och halloncoupe

Ingredienser Portioner. 4 2 dl grädde 2 1/2 dl kvarg citrus 4 dl färska hallon 4 msk krossad turkisk peppar 2 dl krossade maränger Garnering hallon 4 myntakvistar Lägg till i inköpslistan
Skumtomtepannacotta med kolasmak

Skumtomtepannacotta med kolasmak

Skumtomtepannacotta med kolasmak. Hej där. Igår gjorde jag pannacotta på skumtomtar, fast jag använde kusinen med kolasmak denna gång

Lakrits pannacotta

Ingredienser. 1 1/2 gelatinblad. 4 dl v grädde. 1 msk lakritspulver. 2,5 msk socker. Garnering. chokladrullar, och vit choklad och hallonsås, hallon
Mintchokladmousse

Mintchokladmousse

Bryt sönder chokladen och mintchokladen. Lägg det i en värmetålig skål. Smält det i vattenbad. Tag upp skålen