Bosses

Bosses

  • 27 Recept
Parmesangratinerad torskrygg med pressad potatis

Parmesangratinerad torskrygg med pressad potatis

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Torsk 600 gram torskrygg 1 krm salt 1 krm svartpeppar 75 gram grana padano 1 dl crème fraiche 0,5 dl mjölk 1 klyfta(or) vitlök 0,5 tsk salt 1 krm svartpeppar Tillbehör 700 gram potatis(ar) 150 gram sugarsnaps 0,5 st purjolök(ar) 1 msk Mat & Bak smör 1 krm salt 1 krm svartpeppar Köp receptet Näringsvärde Kcal
Cream Brûlée

Cream Brûlée

Enligt Per Morberg ska man bränna av cream bruleen två gånger, det gjorde vi idag. Alltså syö över nytt råsocker över det första lagret och bränna av en gång till
Knäckig paj

Knäckig paj

En himmelskt god paj med smak av knäck och ett bra alternativ till den vanliga smulpajen. Ingredienser, 1 paj
Smulpaj med äpplen

Smulpaj med äpplen

Smulpaj med äpplen. 250 gram smör. 5 dl havregryn. 2 dl vetemjöl. 1½ dl strösocker. 6-8 äpplen. socker. kanel. Skala äpplena och skär i klyftor eller skivor
Kyckling och ädelostgratäng

Kyckling och ädelostgratäng

Gör så här. Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigt kycklingfiléerna och lägg dem i en ugnsfast form
Sydfransk kycklinggryta

Sydfransk kycklinggryta

Ingredienser Portioner. 4 400 g kycklingfilé 2 gula lökar 2 vitlöksklyftor 1 zucchini 3 msk olivolja 1 hönsbuljongtärning 1 tsk dragon 1 tsk timjan 500 g krossade tomater 1 dl syltlök 1/2 tsk socker 1/2 tsk salt 1 krm peppar 2 msk hackad persilja Till servering ris Lägg till i inköpslistan
Kycklinggryta med julsmaker

Kycklinggryta med julsmaker

kycklingflié. fast äpple. röd paprika. rödlök. färsk ingefära, ca 4cm. röd chili. vitlöksklyftor. paprikapulver. saffran (0,5g)
Schnitzel med råstekt lökpotatis.

Schnitzel med råstekt lökpotatis.

Antal portioner. 4 Ingredienser.   4 skivor skinkschnitzel 2 ägg 1 dl vetemjöl  2 dl ströbröd citron och ansjovisBanka ut köttet till ca 4 mm tjocka skivor
Kött med gorgonzola

Kött med gorgonzola

Strimla köttet och och stek det lätt. Krydda med salt och vitpeppar. Skölj purjolökarna väl och strimla dem
Helstekt Fläskfilé

Helstekt Fläskfilé

Detta var gott. Marinera köttet i minst en timme (jag marinerade den säkert i 3 timmar), bryn den snabbt runt om i en stekpanna och efterstek den sedan i ugn i cirka 15-20 minuter
Parmesangratinerad kyckling

Parmesangratinerad kyckling

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Kyckling 600 gram kycklingfilé(er) 4 dl crème fraiche 150 gram parmesanost 2 klyfta(or) vitlök 1 tsk salt 0,5 tsk svartpeppar Tillbehör 2 dl ris 0 sallad Köp receptet
Helstekt fläskfilé i ugn

Helstekt fläskfilé i ugn

Värm ugnen till 200 grader. Blanda soja och kryddor. Pensla fläskfilén runt om med blandningen och bryn den runt om på hög värme
Kycklingwok med nudlar

Kycklingwok med nudlar

Skär kycklingen i små strimlor, kärna ur paprikan och strimla även den. Skär av stjälken och skär broccolin i små buketter