1. Skiva nektarinerna i klyftor och halloumi i skivor. 2. Skär avokadon i skivor och gurkan i halvmånar. 3. Börja med att steka halloumi tills den har fått en gyllenbrun färg
1. Fyll vatten i en stor kastrull och koka spagettin enligt instruktionerna på förpackningen. 2. Under tiden spagettin kokar, pressa vitlöksklyftorna och gröp ur avokadorna
1. Koka upp pasta för 4 personer. 2. Skiva 3 stycken vitlöksklyftor och fräs i olivoljan. 3. Tillsätt de krossade tomaterna och smaka av med salt, peppar och socker
1. Skiva chevréosten i mindre bitar och rulla till bollar. 2. Rulla ostbollarna först i vetemjöl, doppa sedan i uppvispat ägg och rulla dom till sist i panko
1. Koka potatis. 2. Salta rödspättefiléerna och låt dra ca 10 minuter. 3. Panera filéerna genom att först vända dom i mjöl, doppa i ägget och sedan rulla i panko eller ströbrödet