Värm ugnen till 200 grader. Lägg tomater och paprikabitar med snittytan upp på en papprad plåt. Blanda olivolja, salt, peppar och socker och ringla blandningen över grönsakerna
Pizzasallad på restaurang har aldrig varit någon favorit hos mig. Jag bestämde mig dock för att göra pizzasallad förra lördagen då vi hade några vänner över på spel och pizzakväll
Detta fantastiskt god chutneyrecept fick jag av en vän förra året. Jag är inte så himla förtjust i rabarber i vanliga fall, men detta är bara så gott, så även ni som är skeptiska till rabarber borde ta och testa detta
Ingredienser. 1 kg rabarber4 rödlökar 3 msk ättika 24 % 1,5 dl vatten Skär ner rabarbern och rödlöken i bitar och lägg detta i en gryta tillsammans med ättikan och vattnet
Smält fettet, häll i mjölken och värm till ca 37 grader. Rör ut den smulade jästen i degspadet. Tillsätt övriga ingredienser, spara lite mjöl till utbakningen
Jag har sagt det förrut och jag säger det igen - nybakade frallor till frukost ÄR gott. ) De här är även en favorit hos många av er läsare har jag förstått
Botten2 dl kikärtsmjöl (kan köpas t ex i Hötorgshallen eller så kan man göra själv. Kolla här. )2 rågade matskedar turkisk yoghurt1/2 dl vattensaltBlanda ihop ingredienserna till en deg
Skala och dela löken på hälften och skiva tunt. Skär tomater i fyra delar. Hetta upp en stekpanna och häll i olivoljan, löken, tomaterna och pressa eller riv ner vitlöken och strö över resten av kryddorna
Chapatibröd brukar jag baka ibland när vi ska käka indisk mat. Bröden ska egentligen bakas med ett speciellt chapatimjöl, eller siktat grahamsmjöl, men jag bakar mina med vanligt vetemjöl, för jag tycker att det blir godare