Dela tomaterna. 1125 g körsbärstomater. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 250 g broccoli 125 g körsbärstomater 3 ägg 250 g Arla Köket Kesella® kvarg 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche 4 dl Kvibille® cheddar riven ½ msk hackad färsk timjan 1 tsk salt 2 krm svartpeppar 1 morot 100 g vitkål 1 paprika 1 surdegsbaguetteSätt ugnen på 175°. 1Fördela broccolin och tomaterna i formen
Fish & Chips. 7 november 2014 @ 11. 54Man behöver inte fritera denna rätt. Jag stekte den panerade fisken i smör och lite olja i stekpannan och potatisarna gjorde jag i ugnen
Skölj kålen och skär den i tunna strimlor eller grovriv den i matberedaren. ca 1 dl avrunnen fil (se här) alternativt 1 dl matlagningsyoghurt eller créme fraiche. ca 1 dl avrunnen fil (se här) alternativt 1 dl matlagningsyoghurt eller créme fraiche
Majonäs ska det ju absolut vara i men har sedan sett lite olika varianter, en del tar gräddfil, en del tar creme fraiche och en del tar matlagningsyoghurt
Hej. Potatisgratäng är så gott, eller hur. För att få den extra krämig och god förkokar du den skivade potatisen i kastrull innan du gör klart den i ugnen