Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Just nu pågår det en massa förberedelser inför min sons dop. Den är fantastiskt god & en stor favorit hos min familj - med andra ord ett enkelt val av fikabröd
Grädda mitt i ugnen i ca 12-15 min tills de är gyllenbruna. Sirapskakor Kolakakor. 14 juli 2016, 20. 20. Idag gjorde jag ett litet ryck och bestämde mig för att ta med lite spontanfika till jobbet imorgon
Grädda mitt i ugnen i 20 minuter, tills den har fått lite färg. Sätt ugnen på 175 grader. Blanda alla ingredienser till kakan och platta ut smuldegen i en långpanna ca 25x30 cm, med bakplåtspapper i botten
Receptet på dessa kakorna kommer från min moster och tillhör mina favoritrecept på småkakor. Jag brukar göra detta i min matberedare, hälla över det hackade i en annan skål och sen fortsätta med resterande smet i matberedaren utan att diska emellan
Skär grönsakerna i mindre bitar. Skär grönsakerna i mindre bitar. Börja med att koka vakteläggen i 3 minuter. Börja med att koka vakteläggen i 3 minuter Dela torsken i kuber 3 x 3 cm Stek torsken i rikligt med smör, salta och peppra
Den här tårtan har jag velat prova på att baka länge och när ingen mindre än en av mina bästa vänner blir min granne så är det klart det ska firas med något riktigt gott
Solen skiner så jag ska försöka mig ut på en promenad trots de fem minusgraderna. Det är en mindre variant av cupcakes för det är en sorts muffinssmet man gör kakorna av och fyllningen är samma som kan användas till cupcakes-frosting
Dels tycker jag att man behöver baka bottnen i 10 minuter innan fyllningen hälls på, så den hålls torrare längre och dels skulle lite mer socker i båda lagerna fyllning inte skada, de blir lite väl syrliga när de kylts ned. Förbaka gärna bottnen i 10 minuter. Baka i 50 minuter – 1 timme. Bred den över kakan och baka i ytterligare 5 minuter