1. Skala och koka potatisen i saltat vatten. Krama ur överflödig vätska ur fisken. Mixa hastigt fisken till en färs i en matberedare monterad med knivblad
1. Koka potatis. 2. Hetta upp olja i en rymlig stekpanna, gärna en som tål ugnsvärme så slipper du byta kärl senare, och fräs lök, vitlök, champinjoner, broccoli och potatis några minuter
1. Choppa upp de ingredienser du vill ha i rullarna. 2. Blanda ihop alla ingredienser till dippsåsen. 3. Värm upp vatten i en stekpanna till 60 grader och doppa ett rispapper i taget så att det blir mjukt
Skala och skär morötterna i skivor. Rosta sesamfröna i torr stekpanna till fin färg. Häll vattnet i en kastrull och lägg ner alla ingredienser i kastrullen (spara gärna lite korianderblad till topping)
1. Koka (skalad) potatis och skär sedan upp i 1/2-cm-tjocka skivor. Skala och skiva löken tunt. Varva potatis, lök, persilja, kapris, salt och svartpeppar i en skål
Sätt ugnen på 200°. Blanda färsen med lök och vitlök. Mortla ihop de torra kryddorna och tillsätt dem. Fyll en oljad brödform, ca 24 x10 cm, med färssmeten