Bruschetta. 1. Skär upp skivor av brödet och dela i lagom stora bitar. 2. Rosta brödet i stekpannan eller i ugnen med några droppar olivolja på varje skiva
Rätten i dess färger är som en hyllning till Italien. Rätten kommer ursprungligen från södra Italien, en genuin napoletansk rätt eller närmare bestämt från Capri som ligger i regionen Campaania
Det finns få kök jag tycker lika mycket om som det italienska, och det finns en italiensk antipasto (förrätt) som kallas Insalata Caprese, Capresesallad på svenska, som är otroligt god
En klassisk italienskt rätt med rena smaker av salvia, citron och fint kalvkött. Till denna maträtt rekommenderar vi ett klassiskt italienskt vin från norra Italien för att fånga upp de rena smakerna i maten
Smula ner jästen i en degbunke. Häll det fingervarma vattnet över och rör om så att jästen löser sig. Tillsätt salt, 2 msk olivolja, hälften av den smulade osten, durumvetemjöl och det mesta av vetemjöl special