Häromdagen ville jag prova om jag kanske skulle byta ut den kokta brysselkålen, som vi brukar ha på julbordet, mot en lite piffigare, rostad variant med glaze
Ugnsbakat ris med svamp är en krämig gratäng baserad på ris och svamp. Den blir otroligt rik på smak eftersom riset kokas med svamp och buljong innan det sätts in i ugnen för den sista lilla touchen
En enkel sallad är gott att äta när det är varmt ute och man inte orkar stå allt för länge i köket. Vi åt den med Nötfalafel från Ekko Gourmet och en klick ajvar
Här kommer receptet på pastasalladen som vi hade till den italienska buffén. Andra recept som vi hade till buffé hittar du nedan genom att klicka på namnet
Så här gör du. 40 minuter. Sätt ugnen på 200 grader (eller enligt angivelser på lasagnepaketet). Hetta upp 2 msk olivolja i en stor kastrull och fräs lök och vitlök i några minuter
Linscurry med kokosmjölk. Hej allesammans, och välkommen måndag. Jag inleder denna nya veckan med en ledig måndag, och oj, om ni kan tro att det känns skönt