1. Rör samman alla ingredienser. Forma små biffar och spänn varje biff med bacon runt om. 2. Lägg biffarna på en smord ugnsplåt, klicka över lite smör och stek i ugn (200 grader) 15-20 min
För ett tag sedan bjöd Mattias på supergod älgfilé med whiskeysås och västerbottenspotatis. Det smakade väääldigt gott och jag håller med Tea som sa "sånt här kött kan vi väl äta flera gånger samma vecka"
Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Väl hemkommen ifrån jobbet på fredagskvällen var det hög tid att ta ut min sista skinka ifrån höstens skjutna rådjur (se ”Rådjur till Råvara”) ur frysen
Ca 1 kg filé av älg eller annan fin styckningsdetalj från valfritt vilt eller nöt. Ca 1 kg filé av älg eller annan fin styckningsdetalj från valfritt vilt eller nöt