Sallad och dyl

Sallad och dyl

  • 8 Recept
Picklad rödlök

Picklad rödlök

Här har det grillats för fullt till middag och nu tänkte jag att ni skulle få ett litet recept på ett gott tillbehör till maten/salladen
Rödbetssallad med matvete och getost

Rödbetssallad med matvete och getost

Ingredienser Portioner. 4 500 g färdiggokta rödbetor 1/2 tsk flingsalt 1 burk matvete (à ca 400 g) 1 påse babyspenat eller ruccola (à 65 g) 150 g getost av chèvretyp 600 g varmrökt makrill eller lax Senapsdressing 1 1/2 tsk dijonsenap 1 msk färskpressad citronjuice 1 tsk flytande honung 1/2 dl olivolja 1 krm salt 1 krm svartpeppar Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Spiffig stir-fry med spenat och tofu

Spiffig stir-fry med spenat och tofu

För det mesta mår jag bara fint och magen växer så det knakar. Hormonella förändringar gör att jag kan bli oerhört emotionell och brista ut i gråt över det minsta lilla
Kikärtssallad med rostad paprika

Kikärtssallad med rostad paprika

Denna friska och smakrika sallad var ännu en av dem. Och varje gång jag grillar några blir jag lika fascinerad över hur vansinnigt gott det blir
Bönsallad med fetaost och örter

Bönsallad med fetaost och örter

Lägg dem i en skål och tillsätt örter, olja, vitlök och rödlök. Droppa över citronsaft och smaka av med salt och peppar
Bulgursallad med ajvar relish

Bulgursallad med ajvar relish

Blanda bulgur, morot, squash, salladslökoch tomater. Skala och skiva morötterna tunt. Skiva salladslöken tunt
Sallad med sötpotatis, halloumi mm

Sallad med sötpotatis, halloumi mm

Lägg halloumi, avokado och sötpotatis bredvid salladsblandningen på tallrikarna. salt och peppar. Häll av vattnet och låt torka lite
"Mitt köks" Coleslaw

"Mitt köks" Coleslaw

Skala och riv moroten. Blanda ihop alla ingredienser och smaka av med salt och peppar. salt och peppar. Så här gör du