Jag testade att laga shawarma som pulled beef och det blev så himla gott. Pulled shawarma blev snabbt en favorit här hemma som jag kommer att laga fler gånger
om ni har svårt att komma på vad ni ska laga för mat ikväll så har jag världens bästa tips. Helstekt vildsvinskarré m/rotgrönsaksgratängKarré ca 1 kgFärsk salviaFärsk rosmarinOlivoljaSalt & peppar1 halv rotselleri3 svartrötter3 palsternackor2 klyftor vitlökBadda in köttet med kryddor och olja
Pulled beef i gryta, inlagd rödlök, surdegsbröd, saltgurka. Pulled pork har ju blivit supertrendigt och vi ville också prova på detta till sist, inte minst för att det låter himla smidigt att stoppa in maten i ugnen på morgonen och sedan inte göra något fram tills middagen är färdig
Lägg lök, vitlök och kött i en gjutjärnsgryta eller tjockbottnad kastrull med lock. Slå över honung, salt, spiskummin, koriander, ketchup, peppar, rödvin, och vatten så att det knappt täcker köttet
a vegansk Pulled Pork. Som ni förstår, och kanske har erfarenhet av själva, så finns det tyvärr ungefär lika många åsikter om hur både fooled pork, pulled pork och den obligatoriska bbqsåsen ska lagas som det finns burriga hipsterskägg på Södermalm
1. Gnugga in kryddmixen i karrén. Låt ligga i rumstemperatur i 1 timme. Lägg karrén/lägg i en gryta och sätt på locket, sätt in i ugn på 100° i 7-8 timmar
Jag gjorde ett andra försök av Pulled Beef. Pulled Beef. Igår lagade jag något så galet gott. Frysen är full med goá bitar av ekologiskt nöttkött, djur som betar ute året om och mår bra
Har ni inte testat pulled pork ännu, så rekommenderar jag er att göra det. Vad som är bra med pulled pork är att man kan blanda ner lite vad som i grytan