Fläskfilé

Fläskfilé

  • 131 Recept
Ugnsstekt fläskytterfilé med potatisgratäng och rödvinssås

Ugnsstekt fläskytterfilé med potatisgratäng och rödvinssås

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Fläskytterfilé 600 gram fläskytterfilé 0,5 tsk salt 4 krm svartpeppar 1 msk olivolja 1 msk Mat
Helstekt fläskfilé med whiskysås

Helstekt fläskfilé med whiskysås

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 600 gram fläskfilé(er) 1 st smör 1 st salt 1 st svartpeppar Ljumna tomater 0,5 tsk socker 1 st svartpeppar , nymalen 16 st cocktailtomat(er) , gärna på kvist 4 msk olivolja 1 st salt 1 st timjan , några kvistar färsk 1 st vitlöksklyfta(or) Tillbehör 1 st salt 1 dl örtkryddor, färska , finhackade, t ex persilja och timjan 2 msk smör 1,5 dl mjölk 800 gram potatis(ar) 1 st svartpeppar Whiskysås 4 msk whiskey 3 msk kalvfond , koncentrerad 3 dl vatten 1 st smör 1 dl grädde 2 st Schalottenlök(ar) Köp receptet
Helstekt fläskytterfilé med smak av citrontimjan och sardeller

Helstekt fläskytterfilé med smak av citrontimjan och sardeller

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1 st fläskytterfilé , ca 1 kg 1 dl vitt vin 1 odefinierad smör , till stekning 1 odefinierad svartpeppar 1 st stekpåse 2 st vitlöksklyfta(or) 5 st sardeller 1 st citron(er) , ekologisk, rivet skal av 1 dl citrontimjan , färsk, repad, alt vanlig timjan salsa verde 1 kruka(or) basilika 2 st vitlöksklyfta(or) 5 st sardellfiléer 100 gram bladpersilja 2 msk pressad citron 2 dl olivolja 2 msk pinjenötter 3 msk kapris 1 odefinierad svartpeppar , nymalen Köp receptet
Fläskytterfilé med kantarellsås och ugnsrostade rotfrukter

Fläskytterfilé med kantarellsås och ugnsrostade rotfrukter

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1 st fläskytterfilé , av rapsgris, ca
Fläskfile med rotfruktsgratäng

Fläskfile med rotfruktsgratäng

Favorit i repris. underbar. För 6 persGratäng. 4 potatisar2 palsternackor (normalstora)4 morötter2 sötpotatisar1 lagomstor typ
Fläskytterfilé med cidersås & stekta champinjoner

Fläskytterfilé med cidersås & stekta champinjoner

700 g fläskytterfilé eller fläskfilé. 700 g fläskytterfilé eller fläskfilé. Lättlagat och vardagslyxigt. Kanske något för en torsdag som behöver piggas upp – eller en fredag