Veckans nyttiga matlådor tillagades i köket igår och det blev otroligt gott. Kycklingen som fått marineras och även wokas i marinad blir riktigt saftig och smakrik tillsammans med de krispiga grönsakerna i ratatouillen
Jag måste bara tipsa om den här helt otroligt saftiga och goda kycklingen, som vi åt häromdagen. Kyckling har en benägenhet att bli lite torr på grillen, men inte det här receptet
6 - 8 portioner. 1. Bind upp köttet med steksnöre eller köp en färdignätad stek. Gnid in den med salt och peppar och bryn den runt om i smör i en stekpanna
Tänk att få njuta av hemmagjord kebab utan massa konstigheter i, smaken är fantastisk. Jag ska vara lite fräck och säga att det smakar mycket godare än gatukökets
Det här är en chili långt ifrån tex mex-varianterna, en chili nära sitt mexikanska ursprung, en chili full av smaker där det aromatiska är viktigare än hettan
Varför kör hon engelska helt plötsligt nu då kanske ni undrar. -) Jo, jag har börjat titta på Gordon Ramsay´s nya serie på åttan "Ultimate cookery course"
Hittade ett spännande recept hos Camilla K som lät schuukt gott. Och det var det. Danne grillade spetten på gasolgrillen och vi åt ugnsrostade rotfrukter, baconlindad sparris, baguette och bea till
Häll sojan i en stekpanna och värm upp, strimla under tiden lövbiffen och löken. Häll löken och lövbiffen i stekpannan och fräs, häll över svartpepparn och matlagningsgrädden