En klassiker, en i en "grönare" tappning. Att fylla paprikor är både praktiskt och gott. Vill du äta ett vegetariskt alternativ är detta fantastiskt gott - godare än med köttfärsfyllning om du frågar mig
Så här god middag åt jag idag. Visst tog den en liten stund att göra, men det var det verkligen värt. Jag hittade den på en sida med engelsk text, nämligen den HÄR
färsk chili. färsk chili. Stek nötfärsen och 1 lök, smaksätt med chili, vitlök, salt. Väldigt god lasagne, går utmärkt utan de vanliga pastaplattorna man annars använder, testa detta
Lagades i helgen då jag och några vänner var i skärgården, Lidö. Mycket lyckat. 5 pers. 1,5 paket krossade tomater1 gul lök5 klyftor vitlök1 tsk salt3 msk olivolja1 msk socker+3 dl mjölk2 msk vetemjöl2 msk smörsalt1 dl riven parmesan+1 aubergine1 zuccinisaltolivolja+en get eller fårost 200 gram+såklartca 12 lasagne-plattorSåsen skall puttra på så länge som möjligt
Strö över hackad chili, vitlök, salt och peppar samt ringla över lite olivolja. Ugnsrostade tomater3 askar cocktailtomater eller liknande1-2 chilis, finstrimlade2-3 vitlöksklyftor, finhackadeolivolja att ringla överflingsalt och peppar. 1-2 chilis
Innan jag presenterar dagens recept måste jag visa upp årets absolut fulaste julkaka. Den blev inte vacker och i ärlighetens namn blev den lite för stabbig, men kakan har slunkit ned i alla fall
Vissa gillar kryddstarkt – spiskummin, chili, vitlök och chayennepeppar. Jag tror att varje familj under årens lopp har utvecklat ett eget recept för köttfärssås
En av världens mest kända rätter som kan tillagas på hur många olika sätt som möjligt. Jag gillar att testa olika recept på bolognese, men den bästa bolognesen äts fortfarande i Italien