Eller kanske inte egentligen, varken tomatpajen eller vattenmelonsalladen har ju träffat någon grill, det var ju faktiskt bara köttbiten som fick det nöjet
Pajen. Pajdeg. Jättegod vegetarisk paj1paj ca 4 persPajdeg. 1 fin hackad rödlök1 msk fryst persilja (½ dl färsk persilja)Salt o pepparBlanda allt o slå över pajskalet, in i 30 min i ugnen, låt svalna i 10 min. 1 msk Olivolja1 msk Vinäger1 tsk SenapSalladskrydda 1 paj ca 4 pers
Morotspaj är nog den godaste matpajen tycker jag. Pajdeg. Gör pajdegen och grädda skalet i 180 grader varmluft i 10 minuter. Häll i pajskalet och fyll på med äggstanningen och grädda 25 minuter till
en köttfärspaj med tomater, fetaost och oliver, en quiche lorraine och en räkpaj. Ni ska få receptet på köttfärspajen som är en riktig höjdare och kanon att laga till många