Matklubben.nu
Oxfilé

Oxfilé

Grillad oxfilé med rödvinssås

Grillad oxfilé med rödvinssås

2 st biff eller oxfilé. 1. Sätt ugnen på 225°. Skala och skär potatis och rotfrukter i strimlor. Lägg dem på plåt med bakplåtspapper
Oxfilé med tryffelsås

Oxfilé med tryffelsås

600 g Oxfilé. Häll vatten, fond, soja och rödvin i en kastrull. Låt koka upp och red av till önskad konsistens med maizena
Oxfilé med trattkantarellsås

Oxfilé med trattkantarellsås

Vill du steka oxfilén hel går det bra att göra det i ugnen. Såsen kan förberedas helt 4 skivor oxfilé. Hacka svamp och vitlök
Smördegsinbakad oxfilé

Smördegsinbakad oxfilé

Salta och peppra oxfilén. Lägg oxfilén en bit in på smördegen, strö ut vitlök, timjan och ost alldeles intill köttet