Japp, detta är världens bästa smuldeg. Åtminstone just nu, tills jag snubblar över något annat recept. ) Rabarber går utmärkt att frysa i bitar och ta fram till när höst- och vintermörker får oss att längta efter ljusare kvällar
Falukorv går alltid hem här för mig & Emmis. Men i nya varianter får den gärna komma. Denna improviserade gratäng blev riktigt god även om inte bilden är den mest tilltalande
Salta, peppra och stek kycklingen till en fin färg. Rör under tiden ihop grädde, crème fraiche, mango chutney, sambal oelek och buljongtärning i en kastrull
Ansa och strimla purjolöken. Fräs den mjuk och glansig i lite matfett. Skiva potatis och tomater. Varva potatis, purjolök, skinka och tomater i en smord eldfast form
Krämig, smakrik och barnens favorit. Korv älskar ju dom flesta barn. Så därför tycker jag det är kul och spännande att testa olika varianter på gratänger