Men även om man har semester så ska det lagas mat och ikväll lagades det kyckling. Kycklingklubbor är billig mat och sköter sig i princip själv i ugnen
Du behöver (2 port)Tacobröd eller tunnbröd200 g grillad kyckling1 dl kvarg1 äpple150 g cocktailtomater100 g sallad2 mogna avokado1 tsk dijonsenap1 tsk balsamvinägersalt, peppar. Tärna kyckling, äpple och avokado, skär salladen i 1x2 cm strimlor och halvera tomaterna. 200 g grillad kyckling
Strimla kycklingen och bryn den. 3 stora kycklingfiléer. Lägg i en gryta. Skär paprikan och purjolöken (färska champinjoner steks lite innan de läggs i grytan) och lägg i grytan
Strimla kycklingen och fräs den i lite matfett. Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Ta upp kycklingen ur pannan när den är genomstekt och lägg åt sidan
Skär kycklingen i tunna skivor (om du kan klippa tjockare skivor). Sätt ströbröd i en skål (jag lagt en halv tesked gurkmeja i brödsmulor, men är inte obligatorisk), och ge ströbröd kyckling skivor, avrunna marinaden över, på båda sidor,
4 portioner kyckling och ris bakade i ugn. 4 st kycklingklubbor. 2 st kycklingbuljongtärningar. 4 portioner kyckling och ris bakade i ugn. 4 st kycklingklubbor. 2 st kycklingbuljongtärningar